REED DIFFUSER

Ας μιλήσουμε για τα Reed Diffuser, μικρά μπουκαλάκια πλημμυρισμένα με άρωμα!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας άρωμα και να τοποθετήσετε τα ειδικά stick μέσα στο δοχείο .. Είστε έτοιμοι!

Τα Reed Diffuser ήρθαν για να αρωματίσουν τον χώρο σας, με τον πιο εύκολο τρόπο. Είναι απόλυτα ασφαλή και μπορείτε εύκολα να τα τοποθετήσετε όπου εσείς θέλετε και να αρωματίσει τον χώρο σας.

DSC_0128

– Πόσο διαρκεί ένα Reed Diffuser (stick);

6 μήνες διάρκειας έχουν τα stick. Όταν παρατηρήσετε ότι πλέον το άρωμα δεν είναι τόσο έντονο , απλά αναποδογυρίστε τα stick και το άρωμα επανέρχεται στην αρχική του ένταση. Με την πάροδο του
χρόνου τα stick θα κορεστούν και θα φράξουν και από έναν ακόμα παράγοντα, την σκόνη.

– Πόσα stick πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα την ένταση που θέλετε αν δώσετε στον χώρο σας, τόσα stick θα χρησιμοποιήσετε.

– Μπορώ να τα βάλω σε οποιοδήποτε δωμάτιο;

Και βέβαια ! Απλά έχετε στο μυαλό σας, ότι όταν πρόκειται για υπνοδωμάτια , διαλέξτε αρώματα που θα σας ηρεμούν όπως βανίλια, μπισκότο, αλόη, λεβάντα.

– Κάθε πότε πρέπει να αναποδογυρίζω τα stick;

Σας προτείνουμε κάθε 3 με 4 μέρες να αναποδογυρίζετε τα stick έτσι ώστε να μυρίζει το ίδιο έντονα το άρωμα που έχετε επιλέξει. Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο συχνά το κάνετε, τόσο πιο γρήγορα τελειώνουν και τα αρωματικά έλαια.

– Ένα μπουκαλάκι των 100ml πόσο καιρό θα μου κρατήσει;

Συνήθως ένα μπουκαλάκι των 100ml κρατάει 3 με 4 μήνες, αρκεί να συντηρείτε σωστά τα stick. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από των αριθμό των stick όπου έχετε τοποθετήσει.

Κανένα σχόλιο ακόμα, προσθέστε ένα!


Προσθέστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *